Klimaatservice

Zoekt u een specialist als het gaat om klimaatservice? Bij Emil Cars in Breda  kunnen wij uw airconditioning repareren, bijvullen of uw auto airconditioning installatie preventief controleren en onderhoud geven.

Vacuümeren, lekkage testen en opnieuwvullen voor alle merken voor een scherp prijs.

 

Onderhoud aan uw airconditioning

Met onze airconditioning service zorgen wij dat u niet onverwacht hoge reparatiekosten krijgt. Wij kijken daarom ieder jaar uw airco goed na. Hierbij bekijken we de hoeveelheid koudemiddel en olie die in de airconditioning aanwezig zijn. Hierdoor voorkomen wij dat uw airco compressor gaat slijten. Met onze airco service weet u zeker dat u het hele jaar door van een goede airconditioning kunt genieten.

Het belang van airconditioning service

Een airconditioning systeem verliest per jaar zo’n 8 tot 10% aan vulling door afdichtingen en de keering van de airco pomp. Door een goed werkende airconditioning kunt u beslagen ramen makkelijk en snel helder krijgen. Goede airco service is dus ook handig wanneer u in koudere periodes gebruik maakt van de verwarming.

Advies over uw airconditioning systeem

Bij Emil Cars raden wij aan om juist ook tijdens de herfst en winter uw airconditioning systeem te gebruiken. Hiermee verlengt u namelijk de levensduur van uw airco. Bovendien voorkomt u zo nare luchtjes in uw auto. Wilt u meer weten over onze airconditioning service? Neem contact op voor al uw vragen of maak direct een afspraak met onze service monteur.