Motortechniek service

Heeft u problemen met een bepaalde motor techniek van uw auto? Brandt er steeds een lampje op uw dashboard maar weet u niet waarom? Bij Emil Cars in Breda kunnen wij uw auto motor uitlezen. Veel problemen of mankementen met de motor zijn niet direct zichtbaar. Soms kan het loskoppelen van de accu of het vervangen van bepaalde onderdelen al voldoenden zijn.

Emil Cars kan uw auto motor uitlezen

De motor techniek van tegenwoordig bestaat bij haast iedere auto uit elektronica. De meeste storingen of foutmeldingen zijn terug te vinden in een fout code. Emil Cars kan uw auto motor uitlezen en de fout code uit het systeem halen.

De juiste motor techniek en kennis

Tijdens het auto motor uitlezen onderzoeken wij uw auto compleet naar bepaalde foutcodes. Wij kunnen met onze motor techniek bijvoorbeeld uw airbag, ABS,

startonderbrekers, service intervallen, verlichting en airco resetten. Vooral bij storingen in uw airco is de juiste motor techniek en kennis belangrijk. U bent bij Emil Cars motor techniek aan het juiste adres.

 

 

 

Overige motor techniek service

Naast het auto motor uitlezen kunt u bij Emil Cars ook terecht voor het laten bijmaken van uw auto sleutel, de programmering van uw autosleutel, transponders en handzenders. Voor het resetten van service intervallen (inspectie meldingen) kunt u ook rekenen op de ervaring van onze auto monteurs. Maak vandaag nog een afspraak!