Bandenservice

Heeft u last van een trillend stuur of dashboard als u de weg op bent? Waarschijnlijk zijn de banden van uw auto dan niet meer goed in balans. Ik kan de banden voor u balanceren. Hierdoor rijdt u weer prettig, veilig en heeft u minder kosten als het gevolg van bandenslijtage.

Belang van banden balanceren

Wij balanceren uw banden altijd bij elke bandenwissel of banden montage. Banden balanceren is belangrijk om te voorkomen dat uw auto minder contact heeft met de weg. Daarbij word de ophanging van uw auto onnodig belast. Door uw banden te laten balanceren voorkomt u hoge reparatie- en vervangingskosten.

CIMG2083Naast banden balanceren ook het verkoop nieuwe banden

Naast banden balanceren kunt u ook terecht bij ons voor de aanschaf van nieuwe banden, velgen of winterbanden. Wij geven u graag het beste advies over de juiste banden en de diverse soorten en merken. U kunt bij ons autobanden van onder andere Michelin en Continental laten plaatsen.

Neem voor meer informatie over banden balanceren en onze overige banden service contact met ons op. U kunt ons ook direct bellen om een afspraak in te plannen.